Aparat za smoothie

Aparat za smoothie

Imate doma v svoji kuhinji smoothie maker? Jaz ga imam in si pripravljam vseh vrst napitkov, kateri je pa vaš najljubši napitek s smoothie makerjem? Moj je najljubši bananin napitek. Da naredimo bananin napitek potrebujemo le banano, en dl mleka, pol žlice medu, ter žlica ledu. Poleg tega, da so banane dobre, imajo tudi bogat vir vitaminov A, B1, B2, B6, C in vitamina D hkrati pa vsebujejo zelo malo maščob.

shake-n-take_7No v glavnem, vse te sestavine stresemo v smoothie maker in v nekaj sekundah bo naš napitek pripravljen, ter boste lahko zaužili eno veliko bombo dobrih vitaminov. Sedaj bo počasi prišlo morje, topli dnevi, in posebej dekleta, ženske želimo izgledati v kopalkah in kratkih hlačah, majicah popolno, brez neke odvečne maščobe, celulita in podobno.

Zato je že prej potrebno začeti z dobro telesno vadbo, vsak dan vsaj eno uro aktivne telesne vadbe, ter ob jutrih in večerih namesto kruha, ki kar redi popijete dober smoothijev napitek po vaših željah in boste do poletja prav fit.

Sedaj še ni prepozno, da začnete, je še pravi čas! Kakšnega junija pa bo že res malce prepozno, da se vam odvečna maščoba raztopi in izgine, posebej ne kakšen teden pred napovedanim morjem, kajne? Zato le prej začeti, da boste imele postavno telo za na morje!