Bi delal/-a od doma?

Bi delal/-a od doma?

Si želite postati freelancer? Ali raje delate to kar pač trenutno počnete, se vstanete, ste 8 ur v službi, greste domov in je to to, ali si želite malce bolj svobodnega duha delo? No, moj fant je neke vrste freelancer saj dela od doma za več različnih podjetij. Tudi sama bi delala nekaj takšnega, ker je res super.

Rezultat iskanja slik za freelancer

Ok, ne rečem je tudi veliko dela čeprav delaš lepo doma, ampak je mogoče pozitivna stran ta, da si lahko delo porazdeliš kakor želiš. Lahko delaš zjutraj štiri ure ter popoldan štiri ure, lahko več, lahko manj, odvisno od tega koliko dela pač imaš. Je neka odgovornost prav tako, vseeno moreš gledat da opraviš vso delo od doma, vendar lažje si vzameš dve uri časa ter greš na kavico, ker te recimo pokliče prijatelj in greš potem dalje delat. Kot sem rekla, tudi sama bi delala nekaj takšnega vendar žal nimam tega znanja, nimam blage veze kaj vse to dela moj fant, res pa je da se lahko naučim in kaj pa vem, mogoče me bo pa res zaneslo kdaj v te vode.

Spet, če gledamo iz ene strani je mogoče bolje, da grem v službo nekam fizično, tam oddelaš osem ur in imaš popoldan lahko zase če pa delaš nekaj od doma pa si ponavadi vzameš vsake toliko časa pavze, ali dlje spiš ali najdeš tisoč in eno drugo stvar za delat, samo dela ne vidiš in potem se ti nabere ter delaš pozno v noč, to je mogoče slaba stran, je pa spet odvisno od tipa človeka, če bi bila jaz freelancer se že vidim kako bi zabušavala in bi si vsake toliko časa vzela prosto, recimo moj fant pa si vzame čas, včasih malce preveč, ampak vseeno ne pretirano, zna si razporedit vse skupaj to pa res priznam in ga prav občudujem. Torej, kaj pravite, bi bilo to dela freelancerja za vas?