Bioxine

Bioxine

Izpadanje las je zelo pogost in hkrati neprijeten pripetljaj, ki se lahko zgodi marsikomu. Tudi sama sem imela zelo velike probleme s tem, saj so mi kot izgleda primanjkovali vitamini, minerali in še kaj. Iz vedno, ko sem se česala, se mi je zdelo, da mi je v glavniku ostalo zelo veliko las, zato sem se odločila, da bom morala nekaj ukreniti glede tega, da ne bom še kje plešasta postala po nepotrebnem.

Zato sem spraševala prijateljice kaj menijo, da bi mi lahko pomagalo, pa tudi po spletu sem zelo veliko iskala, da bi našla neko pravo rešitev, in po dolgem iskanju se mi je končno prikazala moja rešitev. Našla sem na eni spletni strani Bioxsine serum proti izpadanju las, ki vsebujejo naravne zeliščne izvlečke, in je namenjen tistih osebam katerim pretirano izpadajo lasje, ali pa tistim, ki želijo samo spodbuditi rast močnejših las, ter povečati njihovo gostoto.

 

In seveda sem si rekla, da moram preizkusiti tole stvarco, da vidim, če mi bo vendarle kaj pomagalo, in po nekje treh mesecih se mi je že opazila velika razlika! Lasje niso več tako izpadali, in tudi gostejši so se mi zdeli. Kar je pa najbolj važno je to, da niso več izpadali, da res ne bi kje postala plešasta. Zato, če vas muči kakšna podobna težava, si hitro poiščite rešitev, kot sem jo jaz!