Bodi inovativen in podari nekaj novega!

Bodi inovativen in podari nekaj novega!

Ali veš da se da iz pleksi stekla narediti marsikaj? Danes zelo aktualni so promo materiali iz pleksi stekla, kot so recimo kakšni podstavki, obeski, aranžerski pripomočki in podobno. Ob koncih leta ponavadi dajejo za darila kakšna pisala, zvezke oz. te letne koledarje in podobne reči.

Zakaj ne bi, če slučajno si to ti med njimi, ki vsako leto daje enaka darila, kaj pa če bi letošnja poslovna božična darila bila malce bolj posebna? Kaj če bi dal izdelati obeske s svojim logotipom, ampak morda ne ravno navadne obeske, temveč takšne, ki je v njem žetonček, da ko greš v trgovino ga lahko uporabiš za voziček? Recimo eno dobro poslovno darilo, kajti to si vsak da na ključe in to imaš dejansko vedno s seboj, ker drugače ko potrebuješ v trgovini voziček in moreš dati 50 centov oz. 1 ali 2 eura, ravno takrat nimaš nič pri roki! In to dejansko vsak uporablja!

Ali ni res? In takšnih posebnih poslovnih daril je lahko še ogromno, samo spomniti se jih morate. Kajti tečno je vsako leto dajati enako, tako monotono je, kot da se vam ne da razmišljati. Ljudje pa si zapomnijo kaj so leta poprej dobivali, in če date sedaj nekaj posebnega veste kako jim bo to všeč! Včasih je potrebno presekati tisto rutino in dati nekaj novega ven.

To je enako, če prodajate recimo flaške za kavo, in da imate par let enainiste vzorce, logično da bo vedno manj prodaje, ker ljudje se naveličajo nonstop enakih stvari, enakih modelov. Pač, potrebno je iti ven iz svoje cone udobja in narediti nekaj več, izumljati več, se truditi. Enako je v primeru božičnih daril. En dober primer je vsaj nekaj, vi pa si zamislite še kaj boljšega od mene. ?