Bodi opažen ...

Bodi opažen …

Danes, če hočeš, da te ljudje vidijo moreš nekaj narediti za to da boš opažen. Nihče ne bo vedel za vas razen par ljudi, če imate recimo kakšno trgovinico kot primer, no, bodo za vas vedeli le tisti kateri bodo slučajno šli mimo. V današnjem času je žal tako, da se moreš res zelo oglaševati, da postaneš opažen. To ni kot včasih ko je bila le ena trgovina in so zanjo vedeli vsi.

Sedaj imaš na vsakem kotu trgovino z oblačili, imaš tudi na vsakem kotu trgovino z obutvijo, imaš tisoč enakih spletnih trgovin, ki se ukvarjajo z enakimi stvarmi in pač na kratko rečeno, trgovin z enako vsebino kot se ukvarjaš ravno ti je mali milijon in se moreš izpostaviti, da si viden. Kot primer, kako se izpostaviti so recimo kakšni letaki, ali pa ta digitalni tisk, ko ti oblimajo avto z vsebino, ki ti hočeš, kot recimo kakšne gostilne, ki vozijo svoje tortice imajo cel obliman kombi, katera gostilna so, da potem ljudje to po cesti vidijo, ali pa imajo na več mestih po mestu kakšne plakate, oglasne panoje kje se nahajajo, to je kot primer za gostinstvo.

Oglaševati moreš dobro in tudi ponujati moreš dobro, kajti če boš na koncu ponujal, prodajal slabo se bo to hitro izvedelo in ne bo več ljudi, ker noben ne bo hotel priti oz. kupovati pri tebi, ker bodo od drugih ust izvedeli, da ponujaš nekaj slabega. Je pa tudi res, da nekomu morda to kaj imaš ne bo všeč, ampak vsem ostalim pa bo, logično je da vseh okusov ne moreš zadovoljiti, ampak že to da se trudiš in dneva v dan šteje in to je najpomembnejše za uspeh!