Božična darila tudi do 10€!

Božična darila tudi do 10€!

Mislite, da so samo draga darila tista TOP darila? O ne ne ne! Tudi božična darila do 10€ so še lahko kako zanimiva! Na spletu je moja mama gledala že zdaj darila in jih je našla ogromno do deset evrov. Jaz sem seveda gledala z njo, ker mi je to zanimiva tema – darila. Ko je gledala sem ji skozi komentirala, uu glej mami to je zanimivo, pa jooj kako bi to imela, ej glej to je super.

Mladíka obvinili z lúpeže pre 10 eur | Krimi | ziar.sme.sk

Ne, tudi darila do 10€ so lahko dobra darila!

Po mojem so jo že ušesa bolela od mojega komentiranja, ampak kaj če pa sem res našla svašta. Mislim, da si je mami kar našla nekaj reči, ki bi bile za mene zanimive in sem ji tudi olajšala delo glede nakupa darila za božička. Sicer ji tako vedno govorim, da meni ni pomembno, da ima darilo neko cenovno vrednost ampak me že čisto majcena malenkost razveseli, ampak kaj, ko ona se zelo trudi zame in za mojo sestro in nama na koncu nekaj res velikega kupi. Sicer tudi njeno veliko darilo je super, ker res zna izbrati enkratno darilo za naju dve, vendar nočem ji nekih stroškov delati. Sploh, ko razmislim kako je šele enim otrokom, ki pa mogoče sploh ne dobijo darila, kako se šele oni počutijo slabo.

Iščete več idej? Vtipkajte v Google Božična Darila in si poglejte kaj ponujajo slovenski trgovci 

Če bi imela veliko denarja bi pomagala popolnoma vsem otrokom, ki nikoli ne morejo čutiti prazničnega duha, vendar kaj, nisem politik, da bi imela toliko denarja. Oni pa imajo denar pa ga ne dajo nekaterim pomoči vrednim ljudem. Jaz pa se vsako leto zahvalim temu, da imam takšno družino kot jo imam in sem tudi zelo hvaležna temu, da živim kjer živim, za druge pa molim, da bi se jim v novem letu finančno stanje izboljšalo! Tudi vi molite, da bodo drugi srečni, tisti, ki imajo še manj kot mi!

Da pa bo ta objava zares božičnega duha pa še ena klasična božična pesem 🙂