Brez izgovorov! Vse se da!

Brez izgovorov! Vse se da!

Moj osebni trener je trener kot se šika! Boljšega res ne bi mogla dobiti, saj je res vztrajen z menoj, čeprav sem dokaj trd oreh, prehitro ponavadi obupam, ampak on je vztrajen in ne odneha. Lahko verjamete, da sva prišla v dveh mesecih do te točke, da mi celo ni težko vsak dan iti telovaditi in narediti vsakodnevne vaje? Na začetku sva se dobivala nekje štirikrat na teden, včasih petkrat, ampak sedaj pa sva prišla do te točke da največ enkrat do dvakrat skupaj telovadiva, da me priganja. Ostalo pa vse vsak dan delam sama! To se je zgodil res čudež glede na mojo lenobico.

Kako znova začeti z vadbo potem, ko si malo predolgo lenarila | ...

Tako, da če mi danes kdo reče, da se nekaj ne da mu lahko lepo takoj rečem nazaj, da se popolnoma vsak trd oreh da zlomiti, in ni izgovorov »ne da se«! Res je, da je pri meni zelo dolgo trajalo, da sem se sploh odločila za osebnega trenerja, vedno sem sama nekaj začela in potem po enem tednu odnehala, potem spet nekaj mesecev nisem nič počela, potem sem spet dobila nek zagon, da pa bom začela telovaditi, potem sem spet odnehala in tako se je leta ponavljalo.

Nekega dne sem se pa trdno odločila in hop, prišla sem do te točke, da sama sebe več ne prepoznam, tako zelo sem se spremenila in imam neko samodisciplino, nič mi ni težko, rada to počnem (prej mi je bila muka) in res, popolnoma nov človek sem. Vse zahvaljujoč moji takratni odločitvi, da se odločim za osebnega trenerja in da sem dejansko se trdno odločila. Če se takrat ne bi trdno odločila bi bila še vedno na točki vzponov in padcev. Nauk zgodbe je? Takoj, ko se odločiš, da hočeš spremembo jo začni uresničevati in ne čakaj leta in leta, da bo čas mineval, ti pa na sebi ne boš ničesar spremenil. Vse se da, kjer je le volja!