Clip on podaljški iz sintetičnih las

Clip on podaljški iz sintetičnih las

Lasni podaljški so možnost, ki vsem ženskam omogoča enake možnosti podaljševanja las. Ločijo se predvsem po načinu vstavljanja in tudi po materialu las iz katerih so lasni podaljški. Vse lastnosti pa potem vplivajo tudi na ceno lasnih podaljškov.

Še pred nekaj leti si je bilo nemogoče predstavljati, da bomo kdaj imeli takšno možnost podaljševanja las, ki je hitra, ugodna, udobna in enostavna. Da lahko prav vsaka ženska postane dolgolaska. Danes pa imamo zato veliko možnosti. Ena od možnosti so clip on podaljški.

Clip on podaljški so priljubljeni zato, ker so lasje speti na sponkah in jih tako lahko kadarkoli odstranimo in znova vstavimo. Torej jih uporabljamo le takrat kadar si zaželimo dolgih las, medtem, ko so drugi načini podaljševanja las trajni in, ko jih odstranimo, istih lasnih podaljškov več ne moremo uporabiti.

Lasni podaljški se razlikujejo tudi po lastnostih in ena od lastnosti je material iz katerega so lasni podaljški. Tako poznamo clip on podaljške iz naravnih las in clip on podaljške iz las sintetičnega materiala. Razlika med temi lasnimi podaljški je predvsem v oblikovanju.

Clip on podaljški iz sintetičnih las so podaljški, katerih ne moremo barvati, oblikovanje je sicer možno, vendar je treba to početi previdno ali pod določenimi pogoji, zato da las ne bi poškodovali. Vendar v kolikor izberemo takšne clip on podaljške iz umetnih las, ki ustrezajo lastnostim in barvi naših las, bo naraven videz zagotovljen!