Dekoracije z betonom

Dekoracije z betonom

Beton cire vam lahko pomaga do še lepšega doma kot ga že imate. Lahko pa vam pomaga samo pri tem, da dopolnite malenkosti, ki vam še manjkajo do izpolnitve svojih ciljev, do vaše popolne hiše, okolice, nasploh vašega okolja.

Vi živite tam kjer živite in vi sami se morate dobro počutiti doma in vsak dan radi zahajati nazaj domov iz službe, zato naj bo vse tipi topi tako kot Vi želite! Hja opremljanje naše hiše, našega ljubega doma nam vzame res veliko časa, sploh, če imamo kakšne določene zahteve kako bi naj kaj izgledalo.

Sama zelo rada oblikujem tako notranjost in zunanjost hiše, to sem si vedno želela, da bi bil moj poklic, ampak v naši državi s tem ni neke prihodnosti tako kot nekje v tujini, ker pri nas si bolj kot ne ljudje sami opremljajo in oblikujejo svoje hiše, nismo tako kot na primer Amerika.

Vedno se za trenutek zaustavim, dobro pogledam ne vem, sobo, ali vrt in si zamislim, kako bi to lahko bilo in nato začnem preurejati, grem po trgovinah, jim točno povem kaj potrebujem in to tudi ponavadi dobim. Redkokdaj, da ne dobim tistega kar si zamislim. Sem pač ustvarjalni tip človeka in lepota je moja slabost. Rada imam vse urejeno in lepo, ker tako se najbolje počutim, sploh pri meni doma.