Delovna oblačila in udobje

Delovna oblačila in udobje

Ljudje se moramo v oblačilih udobno počutiti. Kot nosimo v svojem prostem času oblačila, vedno damo nase to kar nam tisti trenutek najbolj sede in se počutimo lagodno, da se počutimo kar se da domače in fajn. Enako pa mora biti tudi v delovnih oblačilih. Ne glede na to da se jim reče delovna oblačila morejo biti dobra za nošnjo in prav tako, da predstavljajo podjetje katero zastopamo.

 

Varnost

Če smo na primer gasilci je potrebno, da imamo tudi posebna oblačila, varnostna oblačila, ki nas bodo varovala na našem delu. Izbira teh kosov je recimo mnogo bolj pomembna, da prav izberemo le te, saj je pri gasilcih izjemno pomembna varnost, saj se morejo varovati pred ognjem. Enako je tudi pri drugih poklicih, vsak poklic ima posebnosti in na podlagi teh posebnosti se nato izbere tisto popolno delovno oblačilo.

Delovna oblačila in delovni čevlji Regatta za vašo varnost

Ponudba

Kaj vse ponujamo:

  • delovne hlače,
  • delovni brezrokavniki,
  • delovni flisi,
  • delovne jakne,
  • delovna obutev,
  • odsevna oblačila.

To so vrste delovnih oblačil med katerimi lahko izbirate in katere potrebujete.

Delovna oblačila | Domtrade d.o.o.

Ko se gre za delo na katerem moramo biti dobro opremljeni je potrebno kupiti vse kar veste, da bo zavarovalo vas oz. vaše delavce, da bodo na terenu kolikor se le da varni. Včasih je potrebno odšteti kakšen euro več, včasih kaj manj, ampak glavno je, da smo trdno prepričani, da smo kupili to kar potrebujemo in da nam bo dobro služilo.

Če ste bolj delovni tip in delate tudi veliko doma in naokoli pri prijateljih, družini, vam znajo delovna oblačila priti še kako prav in jih lahko uporabljate tudi izven svoje službe. Tako, da kot vidite znajo biti zelo funkcionalna, kajne?

 

Tako, da veselo na delo in izbirati prave kose oblačil in obutve!