Dopust v naravi

Dopust v naravi

Ali veste, da so apartmaji na krasu neko prečudovito doživetje? To pa zato, ker je kras nek lep prostor, kraj, tako poseben kot je za marsikoga morje posebno je spet za nekoga drugega poseben kras.

Veliko ljudi sama osebno poznam, ko ne hodijo na morje, ker se ne kopajo radi, niti se ne izpostavljajo radi soncu, ker jim ni da bi se tam žgali od tistega sonca zato so raje nekje na krasu. Sama osebno sem rada tako na krasu kot morju, nimam niti enega kraja, ker pa bi bila raje. Seveda sem najraje doma z mojimi, ampak ko pa imam priložnost kam iti pa grem tja kamor mi je ponujeno, samo da se imamo fajn in da vidimo še preostali del Slovenije.

Recimo naša družina je lani poleti šla na morje, smo se tam zabavali, pozneje za zimske počitnice pa smo šli na kras in tam zabijali naš čas ter se imeli fajn. Ko se nekam gre z družino ali prijatelji potem se moramo imeti več kot super, ker je življenje eno in ga je potrebno izkoristiti do maksimuma. Treba je videt čim več krajev, spoznavati čim več ljudi, skratka, odmisliti moramo vse naše težave in se posvetiti samo sebi, da če imamo slučajno kakšne težave doma, v službi, kjerkoli, da ko smo na oddihu o vsem premislimo, pozabimo potem na to in spet gredo s polno paro življenja naprej, ko se naše počitnice končajo.