Dostava hrane

Dostava hrane

Za kosilo se kdaj priležejo tudi kakšni čevapi. Ne morejo biti vedno neka vsakdanja kosila, juhice in vedno enako meso, na primer pohano, moramo kdaj pojesti tudi neke čevape. Jaz jih imam izredno rad, pa potem še zraven kajmak, čebula in lepinja ter ajvar, to zmažem nato do konca, noben čevap ne ostane. Posebej ko redkokdaj ješ čevape, nimamo jih ravno vsak dan na meniju in ko jih po dolgem času spet dobiš na krožnik kar ne moraš nehati jesti.

Ker pa sem jaz kar len, in se mi ne da ravno vedno žara dajati ven in iti peči te čevape, obstaja in je na meniju tudi dostava, da dobim kar lepo na dom. Zakaj bi se mučil s pečenjem, če mi lahko samo dostavijo na dom, prevzamem, odprem vse in že lahko jem! Res je da je popolnoma drugače, če si to pripraviš sam doma, ampak meni so v marsikateri restavraciji mnogo boljši kot pa če si jih sam spečem doma.

www.seattleorganicrestaurants.com

Bogve kakšno dobro sestavino dajo v mesto, da je tako slastno, da ne moreš nehati jesti. Potem ko dostavljalec pride še malo pokramljava, če imajo na meniju še kakšne dobre specialitete, če se še kaj splača naročiti pri njih da vem za naslednjič in je to to. On mi lepo pove kaj priporoča in že imam pripravljeno kosilo za naslednjič pa še kuhati mi ne bo treba. Luksuz!