Erotika kar preko spleta

Erotika kar preko spleta

Gledate kdaj filme, kjer ima par raznovrstne igrice v postelji? Na primer, da ga punca z bičem malce šeška? Na spletni erotic shop se najde tudi bič, s katerim lahko svojega dragega pošeškate kolikor hočete le same, ali pa tudi obratno odvisno od tega kdo hoče dobiti po nagi ritki. Lahko pa dobita oba v eni noči, imata malce izmenjavanja.

5 Reasons You Should Have Sex With Your Husband Every Night | The ...

Če tega še nimate doma pa si to kupite, ker niti ni neke drago, da bi sedaj rekli, joooj kako je to previsoka cena. Eh ne ni neka pretirana cena. Je pa potem fajn, ko je malce več akcije v postelji ali pa kje drugje v stanovanju, in da ni vedno enaka pozicija in vedno enaka predigra. Ni fajn, če je malo spremembe? O ja, je je! Jesti tudi ne moreš vsak dan krompirja, ker ti že enkrat presede samo krompir na krompir.

Cecilia Tresh on Pinterest Afrojack | The Big 10 House Mafia | Page 2 thumb.jpg Erotic clothes Turkey, Erotic clothes Turkey Erotic clothes ...

V postelji pa je popolnoma enako, ker enaka pozicija in enaka predigra te enkrat mineta. Jaz priznam, da rada eksperimentiram s svojim fantom, nimam kaj skrivati in vedno mi je najin spolni odnos perfekten. Različne pozicije, različni prostori to je nekaj najboljšega. Pa probala sva z mojim fantom že z raznimi vlogami, sem si za te namene kupila tudi razne kostime na tej spletni strani in tako naprej. Kaj naj, nekateri pač radi uživamo življenje.