Hujšanje v letu 2015

Hujšanje v letu 2015

Veliko žensk in veliko moških gleda, da ima popolno postavo in vsak ima svojo metodo hujšanja, svojo neko dieto. Hujšanje pa je zdravo le do neke določene meje. Ni zdravo, da popolnoma nič ne jemo, ker potem tudi vase ne bomo dobili nam potrebnih snovi, ki jih človeško telo potrebuje, da sploh lahko funkcionira.

Potem tudi, če preveč hujšamo, se odrekamo vsem možnim stvarem poslabšamo svoje počutje in se ne počutimo dobro, se nam lahko začne vrteti, pademo skupaj in podobne reči. Sama vem, ko sem hujšala pa sem mnogo manj jedla se mi je vedno vrtelo in sem bila slabotna, ko pa sem jedla vse pa sem bila čisto ok tako kot se mora človek počutiti, če se zdravo prehranjuje.

Sprva sem si v glavo vcepila, da samo če manj jem, da bom shujšala, vendar temu ni tako. Biti morajo vseeno vsi obroki dnevno ampak pač v določeni količini in ni zdravo, da en obrok popolnoma izpustimo in to je ravno tista napaka, ki jo delamo ljudje, da spuščamo obroke, ker vseh pet ali šest obrokov dnevno je potrebno pojesti, ker naš organizem to potrebuje.

Zato, ko se odločite za hujšanje, ker hočete izgubiti nekaj kilogramov se prvo prepričajte in pozanimajte katero hujšanje je zdravo za vas in katero vam bo res pomagalo in ne da hujšate s tem, da sploh nič ne jeste. Na prvem mestu je vaše zdravje! In če veste, da pojeste preveč sladkarij in imate zaradi tega preveč kilogramov, potem pač to črtajte iz vsakdana in boste videli, da bo to zelo pomagalo!