Izboljšajte svoje zdravje

Izboljšajte svoje zdravje

Zdrava trgovina ponuja rešitve za vaše različne vsakodnevne tegobe. Naj bo to oslabljen imunski sistem, gripa, prehlad, revma, srčno žilne bolezni,  bolečine v mišicah in sklepih ali pa pomanjkanje energije. S pomočjo prehranskih dopolnil, gelov, tinktur in olj, boste dosegli popolno ravnovesje v vašem telesu in zdrav organizem.

Hrana vpliva na vaše zdravje

Zdravje je najpomembnejša zahteva in nujnost v vašem življenju. Raznovrstna in uravnotežena prehrana dandanes ni dovolj. S hrano žal pridobivate premalo mineralov in vitaminov za kvalitetno delovanje vašega organizma. Zdrava trgovina vam omogoča vnos zdravilnih sestavin s pomočjo prehranskih dopolnil, čajev in tinktur.

banner-health4

Pomanjkanje vitaminov in mineralov

Pomanjkanje vitaminov in mineralov vpliva na vaše celotno telo. Navzven se kaže v vaši nečisti koži, krhkih laseh in nohtih, napihnjenosti, pomanjkanju energije in splošnemu slabemu počutju. V vašem telesu pa se kaže kot bolečine v kosteh in sklepih, slabokrvnosti, mišičnih krčih in v drugih simptomih. Spletna zdrava trgovina, kot recimo Ambasada Zdravja vam omogoča nakup kvalitetnih naravnih izdelkov po akcijskih cenah. Zdravje naj postane vaša prioriteta in skrb.

Delujte preventivno proti prehladnim obolenjem

Prehodno obdobje prinaša različna prehladna obolenja, gripo, angino in bronhitis. Zdrava trgovina vam nudi naravne izdelke za krepitev imunskega sistema, kot so tinktura ameriškega slamnika, naravni kompleks sibirskega ginsenga ali pa bio sok aronije. V primeru bolezni vam svetujemo čimprejšnjo uporabo koloidnega srebra in tablet z vitaminom c in šipkom. Ne pozabite vzdrževati vaše zdravje skozi celo leto.


Olajšajte in odpravite simptome revme

V prehodnih in zimskih obdobjih pridejo do izraza tudi revmatična obolenja. Ker gre pri revmatskem obolenju za vnetje v telesu, morate vnetje zdraviti tako s prehranskimi dopolnili, kot tudi z različnimi kremami. Zdrava trgovina za lajšanje simptomov revme svetuje raztopino njivske preslice, ki jo pijte trikrat na dan. Na ravni kože pa vmasirajte kreme, kot sta konjska mast in hudičev krempelj. Oba mazila delujeta tako na ravni kože, kot tudi globinsko. Poskrbita za lajšanje bolečin in boljšo gibljivost vaših sklepov.