Kako do gladke kože, ki traja?

Depilacija je eno izmed tistih opravil, ki ga želi vsaka dama opraviti čim bolj učinkovito in hitro v zasebnosti svojega doma. Britje je sicer hitro, neboleče in cenovno ugodno, a je potrebno skoraj vsak dan, kar ni ravno cilj, če želite svoj prosti čas porabiti za zabavnejše aktivnosti.

Depilacijska krema je odlična za odstranjevanje tankih in drobnih dlačic, ki jih krema preprosto raztopi. A v boju proti močnim dlakam vam žal depilacijske kreme ne bodo ravno v pomoč. Za trdovratnejše dlačice je zato primernejša depilacija z voskom, ki vam bo prinesla dva do tri tedne miru, čeprav vsi vemo, da sama metoda ni ravno neboleča.

Če obisk kozmetičnega salona ni ravno na urniku vsaj dva krat mesečno, vam preostane še depilacija s strojčkom, ki dlačice iz kože izpuli skupaj s korenino, tako da nove dlake poženejo šele po nekaj tednih. Seveda vam ne priporočamo nakupa prvega depilatorja, ki vam pride pod roke, saj je kakovost aparata še kako pomembna, tako pri učinkovitosti kot ugodju ob depilaciji.

Philipsovi ženski depilatorji so prvovrstna izbira za vse dame, ki hočete dolgotrajne učinke ter dobre rezultate brez zahtevnih predpriprav ali pospravljanja.

V liniji Philipsovih aparatov za odstranjevanje dlačic najdemo vrhunski depilator Satinelle Prestige za udobno mokro in suho rabo, ki optimalno odstrani dlačice že v eni potezi. Primeren je za odstranjevanje dlačic praktično kjer koli po telesu, vključno na občutljivejših območjih, kot je obraz, področje pod pazduho, nad ustnicami ali v predelu bikinija.

Satinelle Prestige vam z ergonomskim ročajem v obliki črke S omogoča najboljši nadzor in lažji doseg izbranih mest po vsem telesu. Ta izjemno priročni ženski depilator deluje brezžično. Najboljše pri tem depilatorju je, da ga lahko zaradi nedrsečega ročaja enostavno uporabite tudi med kopanjem ali prhanjem. Depilacija pod tušem ne bo nič manj učinkovita kot na suhem, saj keramični diski čvrsto zgrabijo tanke dlačice tako na mokri kot suhi koži. Da pri tem ne spregledate niti najbolj drobnih dlak, poskrbi unikatna lučka Opti-light.

Uporabo strojčka lahko do pike natančno prilagodite svoji osebni lepotilni rutini z menjavo priloženih nastavkov, oblikovanih, da se popolnoma ujemajo z vašim željami. Za nežnejšo depilacijo sta idealna pokrovček za obraz, ki odstranjuje neželene obrazne dlačice in pokrovček za občutljive predele, ki odstranjuje dlačice pod pazduho in v predelu bikinija. Nastavek za napenjanje kože poskrbi, da je koža med depilacijo ves čas napeta. Prirezovalna glava in glavnik pa zagotavljata enostavno prirezovanje, oblikovanje oziroma odstranjevanje dlačic tudi na intimnih predelih.

Pri Philipsu niso pozabili niti na nadležno vraščanje dlak, zato so depilatorju priložili ščetko za piling telesa. Za najboljše rezultate je priporočljivo, da ščetko uporabite 24 ur pred depilacijo.

Na koncu je tu še masažni pokrovček, ki ga lahko uporabite za sproščanje mišic in stimulacijo krvnega obtoka na vašem vratu, ramenih in nogah. Le-ta kožo sprošča in pomiri ter tako zagotovi sijoč videz.

Popoln komplet, ni kaj.