Kako naj tvoja znamka zraste?

Kako naj tvoja znamka zraste?

Splet je danes že poln vsega, na njem najdeš res ogromno stvari. Toliko je trgovin, ki prodajajo enake stvari, da je že kar težko priti v Googlu na sam vrh. Recimo zadnje čase so zelo »in« legice, ta športna oblačila, in toliko jih je že da se moreš kar potruditi, da boš med prvimi iskalnimi zadetki, ko bo nekdo iskal točno tvoj produkt. Včasih je morda bilo lažje, ko si bil edini s točno določenim produktom in se nisi rabil toliko truditi, danes pa moreš že v sam produkt mnogo več vlagati, izboljševati, delati na tem da je nekaj novega, ne moreš več kar samo prodajati nečesa, moreš dajati vedno več, ker tvoji kupci to potrebujejo.

Če imaš neko svojo bazo ljudi, ki spremljajo tvoje delo in že v roku enega leta vse kar imaš pametnega na strani pokupijo potrebujejo čez kakšno leto spet neko novost, nekaj osvežilnega, da lahko ponovno kupijo, seveda da ne bodo kupovali enakih stvari, sploh ne legic, razen če se ti strgajo in hočeš ponovno enake, ampak to je res redkost. Marketing agencija pa vam kot brandu lahko pomaga zlesti višje in vašo prodajo poveča. Lahko vam pomaga z oglaševanjem na socialnih omrežjih, morda če niste dovolj dobri v tem, ker to je danes zelo ključnega pomena, potem tudi SEO optimizacija, da se vaše ime v iskalnem brskalniku pojavlja med prvimi, potem tudi e-poštni marketing in podobne reči.

Ni danes samo to to, da kupiš robo, jo daš na splet in se bo prodaja sama od sebe začela. Ne ne, danes moreš narediti mnogo več, da uspeš, ni več to tako kot je bilo 10 let nazaj.