Kako sprostiti napetost?!

Kako sprostiti napetost?!

Zaradi česa pride največkrat do težav ki se tičejo zdravja in počutja nasploh? To je seveda stress! Vedno pride pa če ga hočemo ali nočemo. Če pride do kakšnih skrbi, ki jih nočemo v svojem življenju je stress takoj na udaru. Ko imamo polno glavo misli in ne vemo kako bo naprej je spet tukaj strej. Ko se doma pričkamo s partnerjem / partnerico je stress spet na udaru, ko ne veš kako in kaj naprej. Vedno je prisoten in nikakor se ga ne moremo rešiti.

Related image

To je enako kot z mislimi, vedno o nečem premišljujemo. Niti minute čez dan ni, da ne bi premišljevali o nečem, bodisi dobrem bodisi slabem. In ste si že kdaj sami pri sebi želeli, da bi lahko te misli izklopili, preprosto ugasnili, da ne bi bilo v naši glavi in naših mislih niti ene misli in nič od nič, da bi bila samo kot neka tema?

No to si jaz neprestano želim ampak nikakor ne uspe! In to je podobno, če ne kje kar isto kot stress, ne moreš preprosto stisniti gumba OFF. Ampak dobra plat vsega tega je, da danes obstaja veliko stvari s katerimi lahko preprečimo vsaj velik del stresa, da se tudi malce pomirimo, pozabimo na stvari, nekako da sprostimo svoje možgančke, ki so prepleteni z mislimi venomer.

Več pa tu na tej povezavi kaj vam lahko do tega pomaga. Sama, ko sem bila v tistem obdobju življenja, ko sem bila vsa že skoraj da depresivna in napeta in vse in ni nič pomagalo mi je ta zadevica res pomagala. Tako, da hop, brž klikni in preglej kaj je zate na tej povezavi.