Kako vedeti kateri je pravi? Hmmm,…

Ste vedeli, da obstaja veliko vrst brusilnikov? Jaz nisem vedela, da jih je toliko. Vedela sem, da sta eni dve vrsti, ne pa toliko, zdaj pa sem videla, da je ekscentrični brusilnik, kotni brusilnik, namizni brusilnik, premi brusilnik, tračni brusilnik, vibracijski brusilnik. Wow res! Priznam, da se na te reči ne spoznam toliko kot se mogoče katera druga ženska, ampak ko sem nekaj brskala po spletu in sem našla to temo sem se pa prav morala ustaviti pri tej temi.

Sploh pa po pravici povedano iščem nek brusilnik za mojega dedka. Stari brusilnik mu je crknil in sedaj sem od drugih izvedela, da potrebuje nekaj novega, vendar imam sedaj problem, ko sem ugotovila, da je toliko vseh vrst brusilnikov, da ne vem kateri je pa zdaj pravi, vprašat ga pa tudi ne morem, ker te bo vedel, da mu kupujemo nekaj, ampak mi pa hočemo da je to presenečenje.

brusilniki in polirni stroji

No saj vem, da bom izvedela, bo že en moški moral iti izvohati kaj je imel za neko stvarco to on doma. Meni je najlažje kaj za žensko kupiti, ko kupujem za moške mi je takšna muka kupovati, ker nimam pojma. Sedaj imam vsaj to srečo, da bo to darilo zanj skupno in hvala bogu ne bom rabila sama hoditi to kupovati, ker po mojem mnenju tako ne bi prave stvari našla niti kupila. Še dobro da imam pomagače, kajne? Jap jap!