Kartuše na Kartuše.net

Kartuše na Kartuše.net

Sam sem si moral kmalu kupiti nove kartuše in sem se odločil, da jih bom kupil kar preko spleta. Veliko mojih prijateljev govori, da so preko spleta bolj poceni in bom torej sedaj to tudi prvič preizkusil, ker prej sem vse kupil v trgovini. Iskal sem spletne strani s kartušami, ko sem našel stran http://xn--kartue-fkb.net/ in pregledal celotno njihovo zbirko, kaj imajo, kakšne so kaj cene in tako naprej.

Videl sem, da so res mnogo bolj poceni kot pa v trgovinah, tako da sem si rekel, da nimam kaj za zgubiti in sem jih kar naročil. Ko so prispele potem čez dva dneva sem jih lepo odpakiral ter jih dal v tiskalnik in preizkusil natisniti eno stran tako za probo, da vidim, če kaj dela ali nič ne dela. In wow, delalo je enako kot pa s tistimi kartušami, ki sem jih jaz prej kupoval in so bile enkrat dražje!

Splet le ni tako težka zadeva, kajne? Jaz sem to sam pri sebi potrdil in sedaj bom kar pri tej spletni trgovini vedno naročal v nadaljnje, ker ima cene res meni zelo ugodne. Sam si plačujem te moje stroške, za nič ne prosim starše naj mi dajo denar, zato tudi moram gledati kam gre vsak evro in ga moram pametno investirati, in sedaj sem tudi te evre pametno naložil in lepo prišel skozi, drugače bi tako dal enkrat več kot pa sem plačal sedaj!

Laserski tiskalnik uporablja tonerje

Prednosti laserskih tiskalnikov

Laserski tiskalniki so z nami že zelo dolgo časa. Vedno bolj priljubljeni postajajo, zaradi svoje sposobnosti izredno hitrega tiskanja. Pri tem ne uporabljajo črnila, ampak barvni prah, ki se izredno hitro posuši. Na voljo imamo številne proizvajalce tiskalnikov, kot so Canon, HP, Brother, Epson, Xerox in druge.