Katera okna so boljša?

Katera okna so boljša?

Hmmm, primerjajmo nekaj. Primerjava les – pvc z vidika boljši pvc, torej, če primerjamo kaj je boljše, les ali pvc je res malce riskantna zadeva, ker vsakdo ima svoj okus, vsakdo ima svoja prepričanja. Nekomu so top lesena okna, spet drugemu pa pvc okna.

Nočem se sedaj nobenemu zameriti, ampak povedala bom katera so pa meni osebno najbolj všeč. To so pvc okna in to zato, ker včasih smo imeli doma lesena okna pa so mi bila mimo, ne vem, mogoče zaradi tega, ker so bila malce stara že, ne vem, ni važno, ampak vedno je pihalo noter, vse se je slišalo noter in res, niso mi bila všeč. Potem pa smo zamenjali okna in smo dali pvc okna in sedaj je res vse tako kot mora biti – torej TOP!

Kot sem rekla, najbrž je to zaradi tega, ker so bila okna stara, ampak vseeno, vsak ima svojo izkušnjo in vsakemu bo všeč nekaj drugega, kar je tudi edino prav, da nam ni vsem všeč enako, ker drugače bi se še tepst začeli med sabo. Šala! Vendar navsezadnje pa je glavno le to, da se stiskamo in da se imamo radi med seboj! Sploh ob večerih ob kakšnem dobrem filmu se družiti z najdražjo osebo ob kozarčku vina ali koktejla je nekaj najslajšega, pa zraven še jagode s čokolado in več ne potrebujemo oken, ker nam bo tako vroče!