Kdaj in kako

Kdaj in kako

Se kdaj vprašate kako bi bilo na tem svetu, če bi se vse to lahko dogajalo kar se dogaja v filmih, vsa ta fantazija? Da bi lahko bili zombiji, da bi bili vampirji, nesmrtni, da bi se lahko spremenili v vampirje, v glavnem da bi postali takšni kateri ne morejo zboleti, kateri se kar sami od sebe pozdravijo in ne potrebujejo ne zdravnika ne nobenih reči, da se pozdravijo, ker v filmih / serijah so pač preprosto vsi zdravi, če pa jih slučajno že kdo ubije pa, ker so na primer vampirji se pozdravijo in se jim vse zaceli in so nesmrtni. Bi vam bilo všeč takšno življenje? No, jaz ravno ne bi tako živela, po eni strani je super in kul, ker se ti pač vse zaceli 123, nimaš bolečin, preprosto si trden kot skala, ampak po drugi strani pa si ravno ne bi želela nesmrtnega življenja. Kaj pa vi?

Image result for life in dreams

Ampak to so le filmi in serije, realnost pa je nekaj popolnoma drugega. Ko prenehamo gledati serijo in pridemo na neka realna tla se zavemo, da so to lahko samo sanje, kajti vse je neresnično, sama iluzija. Vendar je bolje, da imamo malce sanjaškega pogleda na svet kot pa da se sekiramo, smo besni, živimo v popolnem stresu, kajti stres pa je tisti, ki nam kopa grob, ker smo zaradi njega bolni, imamo zdravstvene težave.

Bolje po eni strani živeti v nekem svojem svetu in smo vsaj zdravi, ker se niti ne sekiramo tako za vsako stvar, ker nam je popolnoma vseeno. Vendar, če pa pridemo do neke točke, ker pa smo tam, da nas zdravje jezi pa če se le da si poiščimo nekaj naravnega, kar nam lahko pomoaga, kot primer vam lahko dam recimo konopljina smola, ki je idealna za kakšne zdravstvene težave, da jih omili, malce izboljša, kajti le to ogromno ljudi zelo hvali, tako da je že nekaj na tem, da pomaga, kajne?! In res, ne sekirajte se preveč, živite raje v svojem sanjaškem svetu, v svetu filma in serij in bo šel stres daleč stran od vas!

Image result for no stress