Klima?

Klima?

Klima naprave bodo sedaj kaj kmalu prišle spet na vrsto kajne? Nekateri, ki jih še nimajo si jih bodo omislili, tisti, ki jih imajo jih bodo po dolgem času lahko spet malo zagnali. Sta samo dve možnosti, nakup nove ali pa vklop stare klima naprave. Ta naprava namreč celoten prostor popolnoma ohladi, posebej, ko je zunaj zelo vroče je v hiši oziroma stanovanju lepo hladno.

Če bi bili brez klime bi nam bilo tako zelo vroče, da ne bi zmogli več brisač menjevati. Najbolje je, ko ste na morju, tam je pa najboljša klima voda! Ko vam je vroče greste v vodo in se popolnoma ohladite. Ali pa greste na čoln tam vam tudi potem ne bo več dolgo vroče, saj če se hitro vozite s čolnom še kakšne valove ulovite in vas voda polije se ohladite tako in še vetrc v laseh.

To je tisti čar morja. Na morju moramo uživati ne pa delati, delali bomo že doma, ko pridemo iz počitnic in še celo leto naprej. Tista dva tedna kaj pa smo na morju pa moremo samo uživati in se hladiti v morju. Ta čas, ko uživate bo slej, ko prej minil in potem boste spet morali čakati eno leto na naslednje morje. Uživajte do konca na tem morju, kaj ste že ali še greste.