Ko ti misli švigajo sem ter tja ...

Ko ti misli švigajo sem ter tja …

Prenova hiše, gradnja nove hiše, obnova stanovanja, … ko pridemo do te točke, da nekaj delamo popolnoma na novo in je potrebno veliko denarja vložiti v to začnemo že dokaj hitro gledati koliko kaj stane. Pri prenovi seveda vsi hočemo, da je vse popolno in da bo držalo kot je treba, ampak zelo veliko je pomembno tudi od materialov s katerimi delamo. Sploh, ko smo že skoraj pri koncu in začnemo še toliko bolj paziti na ceno, ker ne ostane več kaj veliko denarja za razpolagati in smo že malo v skrbeh, če bo šlo skozi ali ne bo.

Image result for osb plošče

Ampak že od samega začetka nam po naši glavi švigajo misli, joj koliko bo stala celotna hiša, pa potem koliko streha, koliko so OSB plošče cena, pa koliko bo estrih stal, pa bi dali navadno gretje ali morda talno gretje, ne vem če mi bo šlo denarno skozi, in te misli švigajo sem ter tja vse do konca dokler se ne vselimo v naše sanjsko, prenovljeno stanovanje.

Zaradi vsega tega smo tako v stresu, da včasih sploh prav zaspati ne moremo, ker največji problem, da nas vse tako zelo skrbi je samo denar, kateri žal ne pada iz dreves in moremo gledati na popolnoma vsak cent.

Če bi bili bogataši kateri imajo na računu milijone, bilijone, bi nam bilo gladko vseeno, če bo šlo vse skozi takoj ali ne, ker itak bo šlo, ker denar ni ovira, se pač kupijo nove stvari, če kaj ni okej in ne paše, če pa imamo neka omejena sredstva pa moremo gledati na popolnoma vsako stvar. Vendar se ne smemo preveč sekirati, raje mislimo takole. Če nas ves čas nekaj muči in ne gre ravno gladko in lepo skozi si mislimo, … sedaj je težko ampak konec bo pa super!!!