Kratke delovne hlače

Kratke delovne hlače

Približuje se pomlad, nato poletje in bo zunaj mnogo bolj toplo in bolje za delati ter so avtomatsko na potezi za oblačiti bolj »lažja« oblačila, takšna da ne zašvicamo ravno v njih ko se malo pregibamo, kratki rokavi, kratke delovne hlače in hopala, delo bo mnogo lažje in boljše. Prav tako imajo te delovne hlače žepe in delavci si lahko v njih kaj pospravijo, tako da ni problema, da so to čisto navadne hlače brez da bi imele neko funkcijo. Delavci, kot so kakšni električarji in podobno, imajo ogromno teh šraufcigerjev po domače rečeno in kakšni vijaki ter podobne reči, to lahko komot si pospravijo v žepe, ker so res veliki in je to to.

Ne rabijo nonstop nositi ali v rokah ali neke torbe, vse lepo pospravijo noter in gremo veselo na delo. Vsak letni čas ima na nek način svoje oblačilo. Poleti je bolj lahkotno, pozimi bolj oblečeno, ker pozimi vseeno moremo gledati da nas/vas ne zebe, plus tega pa morejo biti oblačila iz dobrih materialov, da so primerna za določena dela ter da so prostorna. Ker če ne bi potrebovali nekih prav funkcijskih hlač, potem bi lahko oblekli kar navadne kratke hlače in bi bilo to to, pa ne bilo potrebno kupovati novih, kar tiste iz neke navadne trgovine bi kupili ali pa neke, ki jih imamo že dolgo doma in je to to, zakaj pa ne, če vam ni potrebno da so hlače funkcijske. Pač odvisno od dela katerega opravljate.

Gasilci potrebujejo drugačno opremo kot pa električarji, ali pa gradbinci in tako naprej. Vse je odvisno od delovnega mesta. Osebno pa se mi zdi, da je res najboljši letni čas za delat neka fizična dela prav pomlad in pa jesen, ta dva letna časa sta nekako najboljša, meni osebno, nista ne premrzla ne prevroča in to je idealno. Ker pozimi ko je mrzlo mrzlo, ko reže mraz in da moreš delati zunaj ti zmrznejo prsti, poleti ko pa se tako kuri od vročine, da bi najraje že skoraj nag hodil pa spet ni fajn ne, tako da ja, najboljša sta res ta dva letna časa, pomlad in jesen! Kaj pa vi pravite?