Kratke frizure za okrogel obraz

Kratke frizure za okrogel obraz

Imate okrogel obraz in iščete prave kratke frizure za okrogel obraz in ne veste kaj bi vam sploh pristajalo? To sploh ni tako težko, samo malo morate pobrskati po spletu kje kaj piše, se posvetovati s prijateljicami, domačini, osebno frizerko in tako naprej. Idealne pričeske za okrogel obraz so lahko stopničaste pričeske, dolge ali pa kratke valovite pričeske, frufru in še kakšna bi se lahko našla.

The 100 Best Short Hairstyles 2014 for Women - Pretty Designs

 

To so tiste top pričeske za tista dekleta, ki imajo okrogel obraz. Seveda ni prepovedano, da si naredite kakšno tukaj ne imenovano pričesko, seveda lahko, to ni sedaj tisto pravo pravilo kaj lahko in kaj ne, tukaj so samo predlogi. Vsak se seveda sam odloči kaj bo imel in kaj bi rad imel. Najbolj pomembno pa je, da imamo lepe in zdrave lase, da jih znamo negovati, da so sijajni in da niso razcepljeni, celi suhi, mastni, karkoli druga, da so sijoči in da se vidi, da se skrbi za njih potem ste res na dobri poti, to je največji plus pri laseh, da so zdravi!

Trendy Short Hairstyles for Women | Short Hairstyles 2014 | Most ...

 

Kar se pa tiče pričesk pa lahko eksperimentirate kolikor hočete, samo da se boste ve same počutile odlično v svoji koži. Ni pomembno, če drugemu to ne bo všeč, glavno da ste same sebi všeč in se imate rade takšne kot ste.