Lasni podaljški

Lasni podaljški

Punce, ženske vedno želimo izgledati fenomenalno in velikokrat imamo probleme z lasmi. Jaz na primer sem vedno urejena in res vse, vendar lasje pa so moj trn v peti, ker so zelo tanki in redki zato ne morem nič kaj prav narediti iz njih, niti frizura ne obstane takšna kot si želi, če imam skodrane ali zravnane lase, zato sem tudi velikokrat že pomislila, kaj pa če bi mi lasni podaljški prišli prav, da bi moji lasje vsaj malo boljši izgledali.

5

Imam tudi probleme, ker ko si lase umijem so lepi recimo, vendar drug dan, še huje dva dni po tem, ko si jih umijem pa so že spet katastrofa so takšni kot da si jih že ne vem kako dolgo nisem umila. Da ne govorim kako imam razcepljene lase, grozno.

Pa si jih ne likam nič kaj, mogoče ravno dvakrat na mesec, sušim pa si jih tudi po naravni poti, tako da ne vem kaj je narobe z njimi, da so tako grozni. Sedaj sem si še kupila nek »serum« za konice, bom videla, če jim bo to kaj pomagalo, ker je iz arganovega olja, pa še nov šampon, balzam in masko sem si kupila, ki bi naj bili pravi za moje lase, in bomo videli če je to dobitna kombinacija. Če pa ne bo druge opcije zame bodo to pač lasni podaljški.