Miele: Najboljša indukcijska plošča

Miele: Najboljša indukcijska plošča

Če idejam pustimo prosto pot, se nam odprejo neslutene možnosti. Še posebno pri kuhariji. Pravi ritem in kvalitetna oprema vodita še tako povprečnega kuharja do vrhunskih kreacij. Stopite svojim še en korak bližje s pomočjo najboljše indukcijske plošče Miele generacije 7000.

Indukcijska plošča je postala eden nepogrešljivih delov vsake dobro opremljene kuhinje. Tovrstna električna pridobitev bo kuharju omogočila vso svobodo, ki jo potrebuje pri delu.

Indukcijska plošča generacije 7000 je izjemno elegantna in se poda k prav vsaki kuhinji, tako moderni kot nekoliko bolj zastareli. Plošče ne odlikuje zgolj prestižen videz. Pohvale vreden sloves si je zaslužila z neverjetnimi zmožnostmi, s katerimi nam olajša delo.

Indukcijsko ploščo znamke Miele odlikuje inovativna fleksibilnost. Ta namreč zazna, če premaknemo posodo. Plošča je tako skrbno dodelana, da se nastavljena temperatura premika skupaj s posodo. Z inteligentnim prepoznavanjem posode na plošči se bomo izognili neredu in morebitnim poškodbam, obenem pa si bomo lahko prihranili nekaj sekund, ki so, kot vemo, v kuharskem svetu zelo dragocene. Indukcija omogoča poljubno premikanje posode po celotni površini plošče. Po zaslugi inovativnega dizajna lahko posode premikamo skorajda neslišno. Komu pa se pravzaprav dopade nadležno piskanje kuhalnih plošč, kajne?

Za še boljši potek kuhanja ima indukcijska plošča generacije 7000 izjemno priročno funkcijo funkcijo con@ctivity. Ta nam med kuhanjem pomaga ohraniti nadzor.

Napa se avtomatsko odzove na prav vsak korak in obrat med kuhanjem. S tovrstno funkcijo se bomo lahko popolnoma predali kuhanju, medtem ko bo indukcijska plošča poskrbela za vse ostalo med drugim tudi za prilagajanje osvetlitve ter za moč odsevanja sopare.