Miele: Praškasta pralna sredstva

Miele: Praškasta pralna sredstva

Prava izbira pralnih sredstev je za vaše najljubše kose oblačil ključnega pomena. Nikar ne sprejemajte hitrih in brezglavih kompromisov za svoj dom, temveč izberite najboljšo kakovost. S pravimi pralnimi sredstvi bo vaš pralni stroj še učinkovitejši. Ste že kdaj slišali za Mielejeva praškasta pralna sredstva?

Praškasta pralna sredstva so pripravljena po recepturah, ki so posebej prilagojena pralnim strojem Miele in vedno znova zagotavljajo popolne rezultate pranja. Sodobne in učinkovite sestavine poskrbijo za optimalen rezultat pranja. Izjemno močna formula zagotavlja odlično odstranjevanje trdovratnih madežev v celotnem temperaturnem območju. Izvrstno odstranjevanje madežev je od sedaj naprej mogoče tudi pri izjemno nizkih temperaturah. Za več kot 42 postopkov pranja!

Belo perilo je zelo delikatno, saj so na njem madeži še bolj opazni kot sicer. Da ne omenjam, kako hitro lahko posivijo. Le kako lahko poskrbimo, da bodo vaši najljubši beli kosi oblačil ostali beli tudi po nešteto pranjih? Miele praškasta pralna sredstva poskrbijo za bleščeče belo perilo kot bi mignil. Učinkovita formula z visoko vsebnostjo aktivnega kisika zagotavlja optimalne rezultate pranja in sijoče belo perilo, katere omogoča močna formula z aktivnim kisikom.

Na prvi pogled se morda zdi, da ni pomembno, na kakšen način in kako dodajamo pralno sredstvo, vendar je od njegove uporabe odvisna celotna kakovost pranja. To pa vpliva tudi na samo življenjsko dobo naših oblačil. Za trajnostno pranje je pametno upoštevati nekaj zelo preprostih nasvetov. Z njimi lahko še dodatno zavarujete okolje in obenem dosežete odlične rezultate pranja. Najprej stroj po možnosti povsem napolnite (razen pri občutljivem perilu). Količino pralnega sredstva je potrebno prilagoditi trdoti vode ter umazanosti perila. Priporočamo redno uporabljanje programa pranja pri 60 °C z nastavitvami za belo perilo. Pralni stroj med posameznimi postopki pranja pustite odprt. V primeru alergije na hišni prah pa si lahko pomagate s tem, da posteljnino perete pri minimalno 60 °C.

Za preprosto popolno pranje in daljšo življenjsko dobo vaših najljubših kosov izberite izdelke Miele.