Moški parfumi

Moški parfumi

Moški parfumi so se v zadnjih letih zelo razširili in če še 5 let nazaj nismo imeli več kot 10 parfumov na izbiro, pa še ti so enako dišali, je danes vse popolnoma drugače. Včasih se je govorilo, da so parfumi namenjeni samo ženskam, da so bolj zapeljive, dandanes pa se tudi za moške spodobi, da lepo dišijo. To ženske privlači.

Včasih jih pritegne prav moški vonj, da ga ogledajo. Raziskave pravijo, da 78% žensk omami pravi vonj moškega parfuma! Torej lahko moškemu izbira pravega parfuma priskrbi možnost, da osvoji neko žensko. Ampak pri parfumiranju seveda ne smemo pretiravati, saj če se preveč naparfumiramo, ter dišimo “na kilometer”, naš parfum izgubi čar. Ne smemo pa ga nanesti premalo, saj se potem vonj prehitro porazgubi. Nase moramo nanesti ravno pravo količino, priporočljivo je, da se 3x razpršimo (pod vratom, ter po oblačilu).

Moški parfumi – katerega izbrati

mens_top_10

Najbolj popularni moški parfumi

Najbolj pogosto vprašanje pa je, kateri moški parfum izbrati. Ali naj izberem tistega, ki je znamka recimo Lacoste, Calvin Klein ali Hugo Boss, ali pa enega XY, ki mi lepo diši. Priporočljivo je, da se izbere vonj, ki vam ugaja. Vonj, ki razlaga vašo osebnost, ki predstavlja vas. Ni nujno da je to znamka, lahko je parfum za samo par €, ki vam bo kot pisan na kožo!

Vsekakor pa priporočamo uporabo večih parfumov. Predvsem zato, ker se čez čas navadimo določenega vonja, ter ga ne občutimo več. Sam imam 3 parfume in na vsake 3 dni uporabljam drugega, včasih sem pa tudi brez.

Spodaj v galeriji so moški parfumi , ki so najbolj priljubljeni. Predlagam, da se odpravite v drogerijo, ter jih poizkusite. Vendar previdno, preizkusite največ 3 različne parfume, saj po 3 ne boste več vonjali ničesar!