Najboljša okna?

Najboljša okna?

Alu okna so izjemno kakovostna okna iz aluminijastih profilov in ta okna dajejo izjemno stabilnost ter varnost, zaradi česar so pa zelo primerna za vgrajevanje v večje odprtine. Zelo enostavna so tudi za vzdrževanje, hkrati pa so zelo odporna na vse možne zunanje vplive. Samo poglejte kakšno je letos vreme, samo še toča kje manjka.

In ta okna so vzdržljiva tudi za takšne težave. Jaz se spomnim, ko smo doma še imeli tista stara okna, ko so že cela bila obrabljena pa so že škripala. Potem pa so nam morali zamenjati okna, kajti živimo zelo blizu železnice in so morali nam vgraditi nova okna, ki bolj tesnijo, že zaradi hrupa in moram reči, da je razlika zelo očitna.

Sicer mene osebno vlaki tako ne motijo, se sploh ne zbudim ponoči, če kateri pelje mimo, ampak vseeno je sedaj vse bolj tiho v hiši, ko so okna zaprta pa tudi pri kurjavi se zelo pozna, saj prej nam je vsa toplota šla takoj ven. Kdo bi si mislil, da lahko samo okna naredijo takšno spremembo, da zadrži v sobi mnogo več toplote kot pa tudi hrup, kako se zmanjša. Imamo pa tako že vseh vrst oken, da lahko samo izbiramo med njimi in gledamo samo katera so nam bolj všeč, kajti kvalitetna so tako že večinoma vsa okna. Najbolj pomembno pa je samo to, da se lepo naspimo ponoči!