Nakupovanje daril

Nakupovanje daril

Vsi smo se že kdaj znašli v situaciji, ko smo bili povabljeni na praznovanje rojstnega dne, pa nismo imeli pojma, kaj bi slavljencu kupili. Izdelkov, na katerih »se nabira prah« nihče ne mara, adrenalinska doživetja tudi niso za vsakega, elektronske igrače so precej drage, otroške igrače pa so povsod iste. Pa smo spet na začetku. Pred kratkim sem potreboval darilo za nečaka, ki je dopolnil štiri leta. Preiskal sem vse otroške trgovine, pa niso nikjer imeli nič posebnega. Vse je isto, sem godrnjal. Na koncu sem poskusil srečo še na internetu.

Naletel sem na precej zanimivo spletno trgovino, s sloganom najbolj zabavna spletna trgovina. Moram reči, da so prodajani izdelki res zabavni, predvsem pa takšni, ki jih ne vidimo povsod. Tako sem svojemu štiriletnemu nečaku za rojstni dan kupil zabavno kolo. Še danes ne morem verjeti koliko navdušenja je poželo ravno moje darilo. Bil je presrečen, s prijatelji so se igrali, vrteli, kričali,… Lep je občutek, ko otroku narišeš nasmeh na obraz.

Vsi so me spraševali kje sem dobil to zadevo, da je še nihče nikjer ni videl, pa sem se le smejal in odgovoril, da vse se dobi, samo malo se je potrebno potruditi. No, pri njih (zabavno.si) se tudi truditi ni treba. Poklikaš kar želiš, če so izdelki na zalogi, dobiš že naslednji dan. Kaj je lahko boljšega? Mislim, da vem kje bom letos kupoval darila na božič, pa še gneči v trgovinah se bom izognil!