Navijalke za lase

Navijalke za lase

Punce, ženske smo vedno rade v stilu in vedno rade eksperimentiramo. Enkrat nam je všeč, da imamo ravne lase, spet drugič, da imamo kodraste lase, potem, da so lasje v čopu, figi in še marsikatera frizura bi se našla.

An Open Letter to Newly Natural Women - SBM

Sama osebno res rada eksperimentiram in mi je zelo všeč, da nisem vsak dan enaka, ampak da se vidi, da se trudim za to, da lepo izgledam in da skrbim za sebe! Ko si kodram lase so mi moje navijalke za lase v veliko pomoč, kajti najraje vidim, da si jih ne kodram s kodralnikom, ker je na teh električnih mašinah do dvesto stopinj temperature, tudi več, in to lase izredno uniči.

NAVIJALKE 15MM 626730 : Prodamo.

Ženske, ki pa skrbimo za svoj videz in veliko damo na to, da je vse brezhibno pa res ne vidimo rade, da bi imele uničene lase, cele razcepljene in preprosto rečene – grozne. Sama osebno raje odštejem nekaj evrov več pa bo to res kakovostno in bolj zdravo, ko že sedaj je ravno govora o laseh, kot pa da kupim nekaj kar ni dobro za lase. In potem so tukaj še šamponi, balzami, glavniki, razni spreji in tako naprej, res svašta je in moreš si prav čas vzeti, da se spoznaš z artikli in ugotoviš kaj bo zate najbolje, ker, če damo na lase veliko preveč preparatov tudi to ne bo dobro za lase, neka meja more biti! Biti lepa je ženska prva prioriteta, vsaj moja. Moremo biti lepotice, da zavajamo naše moške, da si nas bodo vedno bolj želeli kajne?!