Ne pozabi se obdariti tudi sama!

Ne pozabi se obdariti tudi sama!

Prihaja decembrski čas in čas obdarovanja vseh naših najbližjih in seveda ne smemo pozabiti v obdarovanje vključiti tudi nas samih. Tako je, prav ste prebrale, tudi sebe morate obdariti, mogoče se vam zdi in sliši smešno vendar tako je, moremo sebe obdariti, moremo si nekaj kupiti in postaviti pod jelkico pa čeprav se sliši obupno, grozno, samovšečno, ampak ni! Tudi naša duša si zaluži nekaj posebnega, da se jo obdari. Kaj bom recimo jaz sama sebi letos kupila za darilo, vam povem?

No bom vseeno povedala, to bodo OxY clip podaljški, to pa zato, ker si jih že celo leto tako zelo želim, in sem si rekla, da pa sedaj, ko je konec leta pa da si jih bom privoščila pa če je komu všeč ali pa ne. Tudi moji lasje morajo izgledati lepo, skozi celo leto sem trdo delala in bila pridna, zakaj pa se ne bi obdarila sem si rekla in se bom!

Related image

Prav tako si bom lepo zavila to in bo pravo lepo darilce, ki ga bom na božični dan odvila pa čeprav bom vedela kaj je noter, čar je vseeno nek poseben. Zelo rada bi imela daljše lase, kajti moji mi nikakor ne zrastejo do neke dolžine, saj so tanki in ko pride neka njihova dolžina do ramen, mogoče še malo bolj gor pa začnejo pokati, se cepiti in sem prav jezna, ko nikakor ne morem imeti dolgih las!

Zato sem se letos razkurila in sem si rekla, da sedaj bom pa končno prvič v življenju imela res dolge lase pa če je komu prav ali pa ne, glavno je le to da sem sama s seboj zadovoljna in srečna pri sebi, ta sreča največ pomeni! Tako da naj vas ne bo sram same sebe obdariti, mogoče s kakšnimi podaljški, če si jih želite, zakaj pa ne.