Ni važno kakšne barve je, samo da je verižica!

Ni važno kakšne barve je, samo da je verižica!

Naj bodo turkizne verižice, srebrne verižice, rdeče verižice, vseeno je kakšna barva je samo, da paše k celi naši opravi. Ženska je po mojem mnenju najlepša takrat, ko se zna napraviti skupaj po domače povedano. Če se obleče tako smešno, da ima na sebi deset različnih barv, to zame ni elegantno in lepo   pa da ima še deset modnih dodatkov, neke verižice velike, debele, pa zapestnice, ure, res karkoli v glavnem, to meni ni lepo.

Jaz imam več stilov oblačenja, odvisno od tega kakšen dan imam. V službi sem ponavadi elegantno oblečena, ker delam v javni upravi, drugače pa sem tudi športnica pa tudi nekaj xy, pač odvisno od počutja, ampak tudi takrat ko sem oblečena na izi gledam, da je to v nekem stilu.

Verižica, zapestnica ali prstan z osebnim imenom – MYname | ATELJE

Tudi recimo, da sem oblečena športno dam kdaj nase kakšno verižico recimo, ampak more bit v tistem stilu. Ne morem biti športno oblečena pa imeti neko ekstravagantvo verižico, ki se nosi za neke ekstra posebne dogodke, neko drago in tako naprej. Saj razumete kaj govorim.

Srebrna verižica zaljubljenih - Bromelia.si

Edini modni dodatek, ki ga nosim vedno, res vedno je moj poročni prstan, to pa ne snamem nikoli, razen, če se tuširam ga včasih dam dol, drugače pa je to res edini modni dodatek, ki je vedno na meni. Ženske imamo to srečo, da smo ženske, ker ženska lahko naredi iz sebe čudeže. Saj moški tudi, ne rečem da ne, ampak ženska je le ženska in ima svoje čare, ki jih moški definitivno nima, in dame, bodite srečne da ste ženske! Uživajte vsak dan kolikor se le da!