Ni vse bljak kot vi mislite!

Ni vse bljak kot vi mislite!

Danes v trgovinah najdemo ogromno razne kozmetike, da velikokrat niti ne vemo katera kozmetika bi bila dobra za nas, da bi nam ustrezala, stojimo velikokrat pred artikli, beremo navodila enega izdelka, potem drugega in čas tako mine, ko samo beremo navodila, potem pa pride tisto odločanje, hmm bi sploh to kupil ali ne in podobne nevšečne misli. To vam govorim, ker sem tudi sama imela te težave, jaz sem ogromnokrat menjala določene izdelke od šamponov za lase do balzamov, krem za telo, ličil, vse sem menjala ogromnokrat, priznam!

Nato pa sem po res dolgem dolgem iskanju našla kremo ki mi definitivno ustreza. Uporabljam jo že kakšno leto dni in še kar se je nisem naveličala, nimam ne mastne ne suhe kože, koža se mi ne lušči kot pri ostalih kremah, ali sem imela zelo mastno, ali suho kožo, zdaj pa je res to to kar potrebujem.

 

Sicer ta moja krema se ne sliši najbolje, ko boste videli kaj uporabljam boste rekli bljak! Hja, tudi sama sem to rekla in me je bilo strah jo sploh preizkusiti, ker mi deluje res nagravžno, ampak to nagravžno še najbolj pomaga očitno, haha. No ta moja krema je polžja krema, ki je res top od top. Ko se zbudim imam kožo kot dojenčkova ritka, že tudi takoj po nanosu se krema čudovito vpije v kožo, da popolnoma vpije vse koži potrebne snovi in, da je na koncu vsa sijoča in popolna. Saj, če ne probamo ne moremo nikakor vedeti, če je to za nas ali ne. Sama sem ista, kjerkoli je kaj čudnega nisem sprva za to, da bi sprobala, ker mi deluje res nagravžno, kot glede polžje kreme, ampak pomemben je samo rezultat in ta je odličen! Probajte ali ne probajte, odločitev je samo vaša!