Oddih na domačini

Oddih na domačini

Družinske počitnice sem vedno imela najraje, ker tudi najraje preživljam svoj prosti čas s svojo družino pa čeprav sem že stara krepko čez dvajset. No to govorim zato, ker veliko mladih nerado preživlja prosti čas s svojimi starši, so raje s prijatelji ali kje drugje, jaz pa sem res najraje s starši in da so tudi kakšni moji prijatelji zraven ali pa sorodniki s katerimi se najraje družim.

Zavod za turizem in kulturo Žirovnica | Za društva

Letošnje počitnice, oziroma mi starejši vem, tako nimamo počitnic, imamo jih takrat ko si sami vzamemo prosti čas, no in smo se odločili, da bomo šli skupaj na enotedenske počitnice in sicer nam je v mislih domačija Lojtrnik. Enkrat smo namreč že bili tam in smo bili izredno zadovoljni, kot z okolico kot z ljudmi in njihovo prijaznostjo. Pri njih lahko imaš raznovrstne aktivnosti, prostor pa je več kot super za relaksacijo in pomiritev od vsakdanjega stresa.

Jaz osebno trenutno delam v gostinstvu dokler si ne najdem neke res stalne in mnogo boljše službe kot je to, in ko imaš opravka z več vrstami ljudi moraš imeti prav živce, posebej kot natakarica. Nekateri ljudje so prav zlobni in se prav delajo norca iz tebe, posebej takšni, ki radi preveč spijejo in so potem pijani, in res živce mi včasih do amena spijejo, zato pa si tudi moram čim prej najti neko boljšo službo. Zato pa mi relaksacija zelo prija, da se v tem tednu naužijem novih moči na tej domačiji!