Okna

Okna

V svojem lepem domu seveda potrebujemo tudi okna, saj ne moremo pustiti, da kdorkoli vstopi v naš dom. Danes pa še posebej je potrebno gledati, da smo dobro zavarovani, glede na to, da je vedno več nepridipravov, ki želijo škodovati družinam. Za okna je potrebno lepo skrbeti, v tem smislu, da ko vidimo, da niso več to prava okna, da so že v »letih«, jih je potrebno absolutno takoj zamenjati. Kaj če vam kdo zaradi tega, ker imate slaba okna vlomi v hišo, stanovanje? Dvomim, da boste zadovoljni kajne?

Vlomijo v vaš dom ter odnesejo vam zelo dragocene stvari. Jaz sama imam nova okna, ter dala sem si narediti na okna še rešetke, kot je to danes zelo popularno. Niso to  tako grde rešetke kot v zaporu, so bolj modne, ampak tako vem, da nihče ne bo mogel priti tam kamor jaz nočem. In seveda kakor poskrbite za svoja okna morate tudi za vrata.

 

Ti dve stvari sta najpomembnejši, da sta kvalitetni in, da ne more kdorkoli vstopiti mimo njiju! Danes imamo toliko vrst oken, da lahko kar izbiramo, na primer drsna okna, navadna okna in tako naprej. Vse lahko samo urejamo po našem okusu. Najbolj pomembno pa je to, da smo mi sami varni kolikor se le da!