Opremljanje domka je nekaj najboljšega!

Opremljanje domka je nekaj najboljšega!

Hočeš imeti lepo opremljeno stanovanje / hišo? Hočeš biti sodoben, moderen, urejen, v trendu z modo opremljanja svojega domka? No, to ti je danes lahko en velik izziv. Meni osebno je nekaj najboljšega, ko lahko opremljam svoj domek, kajti obožujem, ko hodim po trgovinah, brskam po spletu in iščem rešitve kako opremiti celotno sobico za sobico in da naredim dom res topel, takšen, da bom vsak dan hotela priti domov, da mi bo udobno in da bom uživala res vsak dan za dnem. Nazadnje sem opremljala spalnico in sem razmišljala kako čimbolj izkoristiti prostor, kako narediti posebnega, pač da bo moderno in res lepo, saj vsako večer greš tja spat in fajn je, da se počutiš v sobi lepo.

Iskala sem posebne postelje, kajti vedno sem imela neke navadne in hotela sem da bi bila spalnica opremljena res kot iz telenovele kot iz nekega bogatunskega filma bi jaz temu rekla, potem sem iskala prav tako sodobne vgradne omare, vse skupaj, da bi se skladalo, potem en fotelj sem iskala, hotela sem si narediti en svoj poseben prostorček v spalnici, da lahko berem knjige, revije ali se preprosto vsedem in malce posedim, vse to da sem našla točno takšno kot hočem je res malce trajalo, ampak sem vse našla točno takšno kot sem hotela.

Vendarle na koncu koncev ne splanice, ne kuhinje, dnevne sobe, nič ne opremljaš vsako leto, to ko narediš imaš potem nekaj let mir in vsekakor si moraš opremiti prostor tako da ti bo vsa ta leta dokler si ne omisliš novega pohištva res všeč. Če hočeš določeno stvar in se ti zdi predraga, ampak ti je recimo res izredno všeč in samo to hočeš, pa si privarčuj in si kupi to, ker vrjemi, da ko boš vsak dan vstopal/-a v prostor ti ne bo žal nobenge centa, ki si ga porabil/-a v opremljanju. Dom je le en in naredimo si ga sanjskega!