Prava ležišča

Prava ležišča

Kakšne vrste ležišča imamo tako se bomo tudi iz dneva v dan naspali. Ležišča poznamo tako bolj trda kot bolj mehka, saj je veliko odvisno kaj sami hočemo, potem imamo tudi letno – zimska ležišča in tako naprej. Ampak moram priznati, da se pri ležiščih z letno-zimskimi polnimi ali preoblekami, ne vem kako bi se izrazili glede tega, zelo čuti, in je pozimi nam prijetno toplo, pozimi pa, ko imamo obrnjeno na letno se pozna, da nam ni tako vroče.

Marsikdo, ki ima tako kombinirano vzmetnico tega ne čusti, marsikdo, ki ga poznam je to dejal, ampak jaz se z njimi popolnoma nič ne strinjam, kajti jaz to resnično občutim, ker sem pozimi zelo zmrzljiv človek. In enkrat sem si pozabila iz letnega jogija preobrniti na zimskega in sem vedno razmišljala kako to, da me tako zebe in čez čas sem se komaj spomnila, da sem nekaj pozabila narediti, to je preobrniti vzmetnico. Iz napak se učimo in prav je po eni strani, da sem na to pozabila, da sem tako videla lahko razliko v teh stvareh.

Če ne bi pozabila na to ne bi spoznala kako se počutim hladno, ko je vzmetnica nastavljena na poletje. Ampak najbolj važno mi je da lepo spim na njej vsak dan pa naj bo to zima ali poletje!