Prednosti in slabosti. Poglej si,...

Prednosti in slabosti. Poglej si,…

TEKALNA STEZA NORDICTRACK IN NJENE LASTNOSTI

Predvidevamo, da ga ni osebnega trenerja, ki še ni slišal za znamko NordicTrack. Tekalne steze in ostala oprema te znamke so namreč ene boljših na tržišču.

Njihova vrhunska kakovost, napredne funkcije in dizajn, uvršča tekalne steze NordicTrack med sam vrh fitnes naprav. To kar je Porsche med avtomobili, to so naprave NordicTrack med fitnes opremo. V tujini je znamka na trgu prisotna že več kot 30 let, v vsem tem času pa si tudi prislužila velik ugled. Glede na vse kar nudijo, bi pričakovali višje cene tekalnih stez, kot so sicer. Recimo, da so v cenovnem smislu nekje v zlati sredini, morda kakšno stopnjo višje. Tako med tekalnimi stezami, kot tudi ostalo opremo, ima znamka NordicTrack modele namenjene različnim profilom oseb. Tekalna steza NordicTrack bo zadovoljila potrebe profesionalnih športnikov, kot tudi tiste od začetnikov na tem področju. Tudi razpon cen med samimi modeli je dokaj širok tako, da lahko resnično vsak najde nekaj za svoj žep.

Modeli tekalnih stez NordicTrack zagotovo izstopajo po funkciji s pomočjo katere je mogoče vklopiti ali izklopiti blažilce korakov. Pri večini drugih stez ta opcija ni mogoča. Si predstavljate kakšna prednost je to – danes si želite teka po grobem terenu, čez dva dni bodo vaše noge bolj utrujene in vam bo bolj ustrezala kakšna mehka podlaga. Med omenjenim lahko preklapljate s samo enim gumbom. Potem pa je tu še en velik plus te znamke – podpirajo aplikacijo iFit. Ta tehnologija namreč uporabnikom omogoča shranjevanje dosedanjih vadb in s tem povezanih rezultatov, omogoča oblikovanje in prenos novih, dodatnih programov vadb, ipd.

Kar nekaj takih elementov je, ki tekalno stezo NordicTrack dvignejo na še višji nivo. Skratka, v tem primeru nimate kaj veliko razmišljati. Vrhunska kakovost zagotovljena, nemoteno delovanje zagotovljeno, pametne funkcije omogočene. Kaj več pa dejansko sploh ne potrebujete, se strinjate?