Rabljena oblačila

Rabljena oblačila

Opažam, da je zadnje čase veliko povpraševanje po rabljenih oblačilih. V mestu sta se odprli 2 prodajalni s rabljenimi oblačili oz second hand in skoraj vedno vidim v njiju kupce. Eno sem tudi obiskal in jo na hitrco prehodil, cene oblačil so smešno nizke, mislim da je 10€ res najdražji produkt, ki pa drugače, kot novi stane 5x več.

Res je, da živimo v težkih časih, kot vsi to ponavljajo, da veliko ljudi varčuje in nekateri nimajo celo kaj za oblečt. Zato se zamislim, koliko “cot” imam doma, ki jih ne nosim več, ampak jim v bistvu nič ne manjka! Zato se mi zdi takšna stvar oz storitev zelo dobra ideja, saj se sam lahko teh znebim in jih tak ali tak ne bom pogrešal, morda še dobim kak € nazaj, drugi srečnež, ki pa jih res potrebuje pa bo dobil dobra oblačila zelo poceni.

Tudi največ oglasov na Bolha.com je prav iz Oblačila, obutev…, danes ko gledam, kar 69.727! Med tem najdemo veliko oblek, modnih dodatkov, oblačil za otroke, skratka vse. Se pa najdejo tudi oglasi spletnih trgovin, ki prodajajo nova oblačila.