S slabim holesterolom se ni za “špilat”

Vedno znova pridejo v naše življenje določene „bolezni“. Zdaj ok so bolezni, če jih vzamemo kot bolezni. Če pa smo pozitivni in na to ne gledamo kot bolezen pa se vse skupaj kar hitro razblini in v bistvu pozabiš, da je to trenutno tvoja težava ter izgine. Recimo holesterol muči marsikoga in nekdo, ki se s tem skoz obremenjuje, da zdaj ne bo moral normalno živeti, ta res ne bo normalno živel, nekdo ki pa vzame to v zakup ter se sprijazni s tem, se spoprime z določeno kuro, ki jo je treba dati skozi ali pa če je treba malo spremeniti prehrano in ne misliš na to potem bo tudi mnogo lažje.

Rezultat iskanja slik za holesterol

Vsakdo, ki se je obremenjeval je imel vedno več težav na koncu koncev kot pa nekdo, ki je šel preprosto skozi življenje. Tako pač to je, ne smemo se sekirati, ne smemo to vzeti kot stresno situacijo temveč kot eno oviro, ki jo bomo preskočili in naj nam bo to kot ena uganka, zabavajmo se na ta račun in ne jokajmo! Komu bo jokanje pomagalo? Nobenemu! Samo nam bo škodilo.

Veliko si pa lahko seveda tudi pomagamo s prehrano, bolje jemo. Če smo ponavadi skoz jedli hitro hrano, sedaj to ukinimo in začnimo jesti malo bolje in bo že tukaj še dodatna sprememba in dodaten plus v našem življenju. Ni časa za stokanje, življenje je samo eno, komu se pa da venomer samo ubadati s težavami, saj jih imamo včasih še preveč in ena dodatna težavica sploh ni težavica ampak igra!