Si kupec ali gledalec?

Si kupec ali gledalec?

Kupec, gledalec, kakšna je pravzaprav razlika? Hmmm. Definicja kupca je, da ko pregleda neko spletno stran, da na koncu tudi nekaj da v spletno košarico ter zaključi nakup in ta nakup lepo pride na njegov dom. Definicija gledalca pa je, da samo čekira spletne strani, ampak kupi pa nič. Torej, kaj si ti največkrat? Kupec ali gledalec?

Related image

Jaz osebno bi zase rekla da sem 50:50. Velikokrat samo čekiram, velikokrat pa tudi kaj kupim, tako da bi težko rekla, česa je več. Najraje imam tiste spletne strani, ki so res dobro narejene. Da ko nekaj hočeš najti, da je vse pregledno in ne kot so nekatere strani, ko vstopiš že je takšna, da ne veš ali bi sploh gledal dalje ali bi raje zapustil stran.

Ko začneš brskati, ker se prepričaš, da boš vendarle ostal na strani iščeš pa nič prav ne najdeš in res katastrofa so takšne strani. Zato, če si bo kdorkoli delal novo spletno stran, naredite si jo res dobro, ker od strani je važno koliko kupcev bo sploh ostalo na strani.

Če sami niste ravno veščni še v izdelavi strani pa pojdite na izdelava spletne trgovine Degriz in oni so vam res najboljši naslov, da naredite, da imate nekaj res dobrega. Imajo zelo veliko dobrih referenc, saj so že izdelovali spletne trgovine, strani za marsikoga znanega, za močnejše trgovce, in kaj lahko samo rečem je to, da pač obvladajo. Boljša kot je trgovina, več bo kupcev, slabša kot je manj jih bo, to je definicija in delajte nekaj na tem, da se bo čim več gibalo bolj v pozitivno stran, torej, da bo stran bombastična!