Si tip za: poletje ali zimo?

Si tip za: poletje ali zimo?

Kaj se vam zdi, kateri letni čas se ljudje bolj urejamo? Ali se vam zdi, da se vedno enako? Naj vam povem svoje mnenje, moje mnenje je takšno, da se poleti ljudje bolj urejamo. Zakaj? Zato, ker smo veliko več zunaj, v naravi, na morju, bolj smo »slečeni«, več kože kažemo, bolj smo med ljudmi. Pozimi pa smo v večini doma kot medvedi in ker je mrzlo se nam ne da nikamor iti in bi najraje cele dneve samo spali.

Tako jaz mislim, kaj pa vi? Pa tudi sama sem poleti bolj aktivna kot pa pozimi, pozimi sem lena kot lenivec in se mi ne da dobesedno nič. Edino kaj pozimi delam je jem, in morem reči hvalabogu, da imam dobre gene, da se mi nič kaj ne pozna, da se ne zredim kaj veliko, ker glede na to kaj vse dam vase bi mogla imeti konkretno kilogramov, tako da to je res dobra stvar pri meni.

Poleti, ko postaja bolj topleje pa imam toliko energije, skoz bi hodila sem ter tja, pa vedno brskam po spletu kaj bi novega kupila, da dam nase, ker skoz hodim naokoli, pa iščem od oblačil, obutve, potem me mikajo tudi modne ročne ure katere me v zimskem delu leta ne zanimajo kaj veliko, za tople dneve pa mi je to res top modni dodatek brez katerega preprosto ne morem, pa ne toliko zaradi tega, ker gledam koliko je ura, ampak pač lepo izgleda in paše k temu kar si tisti dan oblečem. Sicer na maram najbolj, da je vroče, vročina mi preseda, ampak lahko se pa zelo lepo oblačiš, bolj je tako na izi. Saj ne da mi zimska oblačila in dodatki niso všeč, ohh so so, ampak ne vem, poletna oblačila so malce bolj »posebna«. Kaj imate vi raje? Poletje, vročino, da se ti že meša od nje, ali zimo, ko je mrzlo in se lahko lepo zadekaš kot medved?