Si želiš biti zvezdnica? Preizkusi tole,...

Si želiš biti zvezdnica? Preizkusi tole,…

Kaj bi lahko povedali o ženskah? Hmmm. Ženske smo bitja, ki smo nore na gospodinjstvo, modo, urejenost in podobne reči (vsaj jaz in tiste meni podobne, hihi). Jaz recimo obožujem ženske torbice, da o ličilih sploh ne govorim, pa o oblačilih, denarnicah, ročnih urah, to meni pomeni vse. Urejenost je zame res ključnega pomena. Samo poglejte kakšne pomembne zvezdnice, sploh te ameriške zvezdnice, recimo Kardashianove, pomojem si mislimo joj kako dobro telo imajo sploh Kylie (meni vsaj) ona mi ima res top telo, obraz, vse. In si želim, da bi lahko bila kot ona, ker je res neka modna ikona. Od nje sem videla polno dobrih oblek, ravno enkrat zdaj sem videla par zelo hudih torbic, in vse to bi imela, če bi le lahko. Zatorej, katera ženska ni ponosna a to, da je ženska in da je lahko modna v vseh pogledih?

No, ok, tudi moški so modni, itak, ampak vseeno, drugače je biti ženska. Velikokrat si jaz kupim revije in gledam kaj bi imela, kaj je dobro, si na tak način še bolj ustvarjam neko svojo modo in sem res nekaj posebnega. Ko me ženske, punce vidijo kje zunaj si sigurno mislijo joj kakšno dobro obleko, torbico pa ima tale, kot si jaz recimo mislim za Kylie.

Ni fajn občutek, ko si nekdo želi iste stvari kot jih imaš ti? Počutiš se da si pomemben in da res izgledaš fenomenalno, če si ljudje želijo nekaj kar imaš ti! Res, obožujem modo!!!