Sledite modnim trendom in nosite šolske torbe in nahrbtnike za prosti čas v stilu

Sledite modnim trendom in nosite šolske torbe in nahrbtnike za prosti čas v stilu

Šolske torbe in nahrbtniki za prosti čas so zelo pomemben dodatek vsakdanjemu življenju, še posebej pa so pomembni za šolarje in otroke. Če želite, da boste vi in vaši otroci v udobnih modnih kombinacijah na vsakem koraku, vam priporočamo šolske torbe in nahrbtnike za prosti čas v ponudbi Bags&More.

 

S pravo izbiro šolske torbe v lepši začetek šolskega leta

Vrnitev v šolske klopi po dolgih in zabavnih poletnih počitnicah je za večino šolarjev vse prej kot prijetna. Kljub temu pa obstaja nekaj svetlih točk, pa naj bo to ponovno snidenje s sošolci ali pa nakupovanje novih šolskih potrebščin, ki so otroku všeč. Izbira šolske torbe je za šolarja izjemno pomembna odločitev, saj je pri tem treba upoštevati veliko stvari. Otroku mora biti torba seveda všeč, sicer bo v šolo hodil s še večjim odporom, po drugi strani pa mora biti dovolj prostorna in praktična, da se lahko vanjo pospravijo vse potrebščine, dovolj udobna, da jo lahko otrok brez večjih težav nosi in pa seveda cenovno ugodna. Vse to in še več vam je na voljo v veliki izbiri torb in nahrbtnikov pri Bags&More.

 

Pestra izbira za šolarje od prve do tretje triade

Na voljo so med seboj zelo različne šolske torbe več priznanih znamk, kot so Anekke, Coocazoo, Ergobag, Rucksack Only in Satch, med katerimi lahko potem izbirate različne oblike in stile. Najdejo se torbe z bolj dekliškimi in bolj deškimi motivi: konji, srčki, metuljčki, dinozavri, avtomobili, nogometnimi žogami in še veliko drugimi. Torbe so večinoma ergonomsko oblikovane in imajo snemljiv višinsko nastavljiv prsni pas za lažje prenašanje ter nastavljive naramnice, ki jih šolar potem po potrebi premika. Naramnice so prav tako večinoma udobno podložene in izdelane tako, da kljub teži zvezkov ne režejo v ramena.

Za šolarje na prvi triadi je zelo priporočljivo enostavno zapiranje torbe na magnet, da se jim ni treba mučiti z zadrgami, ki se lahko marsikdaj zataknejo in povzročijo cel kup preglavic,

obenem pa na tak način mlajši šolar veliko redkeje pozabi zapreti torbo, saj je uporaba magneta zares enostavna in hitra. Večina torb ima trdo dno, po zaslugi katerega se torba ob dolgotrajni uporabi pod večjo težo zvezkov in učbenikov ne vda. Velikokrat so narejene iz vodotesnega materiala, kar je praktično iz tega vidika, če šolar kdaj hodi po slabem vremenu ali pa po torbi kaj polije. Za šolarje prve triade je prav tako zelo pomembno, da so na cesti dobro vidni, zato so na sprednji in stranski površini torb nameščeni odsevni elementi.

Torbe, ki so namenjene šolarjem druge in tretje triade, so nekoliko drugačne že po obliki, saj se starejšim šolarjem nekatere torbe hitro zazdijo otročje. Bolj so podobne nahrbtnikom, pa vendar imajo oblazinjeno dno, naramnice in višinsko nastavljiv prsni pas. Nekatere imajo celo možnosti nošenja rolke in pa izhod za slušalke. Če so za prvo triado torbe večinoma z otroškimi motivi živali, ljudi in avtomobilov, je za drugo in tretjo triado tega manj, vendar so torbe še vedno barvne, nekatere celo s fluorescentnimi trakovi, da je šolar kljub temu, da zna že bolje paziti nase, dovolj viden in varen na cesti. Vse torbe, ne glede na to, kateri triadi so namenjene, pa so oblikovane tako, da imajo ogromno žepov, da se lahko šolske potrebščine sistematično shranjujejo.

 

Vrečke za copate

Bags&More ima v ponudbi tudi vrečke za copate, ki se skoraj nujno potrebujejo v šoli. Copati se bodo tako bolje in lepše ohranili, pa tudi iz higienskega vidika so vrečke skorajda obvezne. S tem se namreč izognemo morebitnemu slabemu vonju in poskrbimo, da se copati, s katerimi šolar hodi po tleh, ne dotikajo drugih stvari. Četudi šolar hrani copate v šolski omarici, je priporočjivo, da jih vsakič pospravi v vrečko. Če pa ima posebne copate še za športno vzgojo in jih vsak dan posebej nosi s seboj v šolo, pa je to še toliko bolj pomembno. Bags&More vam tako nudi kvalitetne vrečke za copate, ki se zapirajo s pomočjo potega vrvice – enostavno in hitro. Izdelki so tako kot torbe na voljo z različnimi motivi.

 

Nahrbtniki za prosti čas

Poleg šolskih torb pa so v ponudbi Bags&More na voljo tudi različni nahrbtniki za prosti čas. Lahko se uporabljajo tudi kot torba za šolo v srednji šoli ali na fakulteti, ko je za dijaka/študenta skoraj nujno, da s seboj nosi tudi prenosni računalnik, kar omogoča veliko nahrbtnikov s posebnimi žepi. Poleg šolskih namenov pa se takšni nahrbtniki lahko uporabljajo praktično kadarkoli: za športne aktivnosti, za izlete, za potovanja … Na voljo je pestra izbira nahrbtnikov različnih velikosti: od najmanjših, ki se lahko uporabljajo dnevno namesto ženske torbice, da se v njih spravijo denarnica, telefon in ključi, do ogromnih nahrbtnikov s številnimi žepi, ki jih uporabljajo backpackerji na svojih potovanjih.

Na voljo je tudi veliko različnih barv: nekateri nahrbtniki so enobarvni in bolj umirjenih barv, da jih lahko kombinirate k vsakdanjim oblačilom in hkrati izgledate elegantno, drugi so bolj živih barv, namenjeni raznim planincem, pohodnikom in popotnikom. Obstajajo tudi številne poslikave z različnimi vzorci, pikami, napisi, rožami in drugimi motivi. Za vsak okus se najde nekaj primernega. Hrbtišče je večinoma podloženo na vseh nahrbtnikih, prav tako nastavljive in udobne naramnice.