Šotori

Šotori

Ste v vaši družini športni tipi ljudi? Kaj počnete, ko je cela družina doma in nimate kaj za početi, radi pa bi nekaj skupaj počeli? Povedala vam bom kaj jaz počnem najraje posebej, ko smo vsi doma. Ko postanejo dnevi in tudi noči toplejše se zelo rada igram z otroci. Šotori na katerih se čez zimo nabira prah pridejo končno ven na zrak in taborimo. Letošnje leto bomo tako morali kupiti nove in že gledamo kateri šotori so najboljši. Gledali smo kakšni so šotori na Ducat.si, in moram priznati, da so zelo lepi!

No in ko zunaj taborimo se neizmerno zabavamo. Otroke hkrati učim kako je, ko si ponoči v naravi kako se zavarovati in vse podobne reči, da bomo lahko enkrat šli na pravo taborjenje nekam v gore. Šotori, ki smo jih gledali na spletu so nekateri videti kar zelo lepo organizirani in prostorni kar mi je zelo všeč, saj smo vendarle štirje in tisti šotori, ki bodo prišli v naš ožji izbor in nato tisti končni zmagovalni pa bo najboljši.

Kaj pa vam pomenijo šotori? Kot sem vam sama opisala je to zame takšna nepozabna dogodivščina, ki jo doživim z otroci, sploh pa, ker jih privajam, če bomo šli kam še drugam iz naše trate. Jaz menim, da je bolje, da se z otroci tako ukvarjam, da postanejo družinski ljudje, ne pa da zaradi neukvarjanja z njimi postanejo še kje nepridipravi!