Sprostimo se, uživajmo in vse bo bolje!

Sprostimo se, uživajmo in vse bo bolje!

Pravijo, da je zdravje na prvem mestu. Pa je tako? Kako pridemo, do dobrega zdravja? Do tega pridemo na takšen način, da smo čim manj v stresu, da smo čim bolj sproščeni, in naj vam podam en primer kje ste pa lahko najbolj sproščeni in da pozabite na popolnoma vse, kaj je to? To se imenuje spolnost, posteljni užitki so tisto kar nas sprosti in smo popolnoma odmaknjeni od celega sveta, vseeno nam je za vse, takrat smo dejansko v tistem trenutku in živimo za tisti trenutek kot bi to morali početi vsak dan!

Kako premagati strahove v spolnosti?

Ampak tega ne počnemo, vedno se samo nekaj sekiramo, jezimo, smo v hitenju, med seksom pa smo dejansko prisotni in živimo za tisti trenutek in tako bi res moralo biti vedno, vsak dan in bi bilo življenje mnogo lepše, manj bi bilo bolezni in več sreče, ker samo stres je tisti, ki prinese na naše telo  največ bolezni, stres je kot nek magnet za slabo.

Nekaterim zaradi stresa udari bolezen na želodec, drugim na črevesje, drugim prinese bog ne daj raka in tako naprej. Ni res, da je ta neumen stres največji uničevalec ljudi? Kako se počutite, ko ste v stresu? Slabo kajne? Nimate ne motivacije za nič, počutite se včasih kot da bi bili že v depresiji, imam prav? In samo zaradi tega bi se ljudje morali začeti bolj sproščati, najti si neke hobije, iti z družino, partnerjem na sprehode, da čim bolj izkoreninite stres iz svojega življenja.

Stres na delovnem mestu @ Inštitut za produktivnost

Zvečer si vzemite čas za nek dober film, zvečer se v postelji pocrkljajte z boljšo polovico in boste videli, ko boste bolj sproščeni vam bo vse mnogo bolje šlo in stanje zdravja se bo mnogo bolj izboljšalo. Vem ja, težko je, lažje je reči, težje narediti, uff še kako vem kako težko je to, ampak kaj hočemo, za vsako stvar se moramo potruditi v življenju, da nam uspe! Zobke ubivati so nas tudi starši skoz in skoz silili, niso? No in ker so nas skoz silili, smo se navadili in sedaj nam je to rutina. Samo prisiliti se moramo v vse, to je to.