Stečaj podjetja? Neeee!

Stečaj podjetja? Neeee!

Če pa kaj ni dobro v podjetju pa je to stečaj podjetja. To tako vsi vemo, da je to najbolj večji riziko, ko veš da si na robu stečaja in je to na nek način konec vsega skupaj. Marsikdo reče, ja se je treba potruditi, da ne bo šlo podjetje v stečaj.

Hja, včasih se lahko resnično trudimo in trudimo, ampak ko ni več pomoči pač več ni. Nihče noče končati nečesa za kar je trdno delal, ampak usoda je takšna in je že namen takšen, da je to to. Eni moji prijatelji so imeli tale stečaj in jih je kar prizadelo. Saj so šli k svetovalcem kaj naj naredijo, ampak je že bilo prepozno.

stock_down_arrow.jpg

Če gre tvoje podjetje na takšno pot, da je tukaj konec logično, da ti ni vseeno, ker je to na nek način tvoj otrok, ti si postavil to podjetje gor in si ga spravil na noge, ampak za nekoga je lahko kdaj to konec za spet drugega pa ne. Odvisno od tega kakšen poslovnež si, po mojem mnenju. Tile moji prijatelji so se kar malo špilali lahko rečem, niso bili ravno resni, in vedno so govorili, eh saj bo, ampak na koncu pa kot so videli pa ni več bilo.

Delavce na dopustu presenetil stečaj podjetja - zurnal24

Saj vidite, da danes še tako pomembna in velika podjetja so šla v stečaj, tako da se je za manjše podjetje potrebno še toliko bolj truditi, sploh, če hočemo prilesti malce višje in višje. Tako da preden odprete svoje podjetje dobro premislite, če se boste res trudili, da bo podjetje raslo in ne padalo!

stecaj-podjetja.jpg